diumenge 29

12:00 L’ESPERIT DEL MESTRE // Pep Anglès, Montse Pujol-Dahme i Cecília Aymí

Johann Sebastian Bach… Constància, treball, devoció, fe... L’Esperit del Mestre vol rendir un petit homenatge a aquest gran compositor i músic el qual forma part de l’història de la música en un grau molt alt…


L’Esperit del Mestre vol “redescobrir” aquesta vasta obra i mostrar-la despullada, només amb la veu d’una soprano i una pianista.

El resultat: un espectacle de caire íntim, senzill, sensible, directe al públic… Un espectale que defuig de grans formats i que es centra en la part del Bach més humà.

Un espectacle on “l’esperit del Mestre”, sí, ell… ens acompañarà en tot moment amb la seva presència. Tot un honor per als nostres sentits…

Podrem escoltar: Quia respexit !!, Ich folge dir gleich fallsl, Blute nur, Ich will dir mein Herze schenken, Erbarme dich, Ich habe genug, Schlummert ein, …… i altres peces musicals, creades per ser gaudides i per empendre viatges iniciàtics i anímics…

Així doncs, deixeu-vos guiar per aquest viatge tant suggestiu i poètic… El Mestre ens espera.
13:30 A-

Aquest és el projecte de la Marisa Badia i Atzarain. La música Barroca per flauta travessera en la menor ens transporta a una emoció i sentiment concret. Partites per flauta sola en la mateixa tonalitat, casualitat o obligació?  Retòrica musical i la teoria dels afectes es barregen per interpretar aquestes obres  amb criteris i instruments històrics. Obres de J.S. Bach, W.F. Bach i G.Ph.Telemann.

"...en la majoria de llibres que parlen de música, es parla només de la part  matemàtica: nombres, compassos, ritmes i accents; en el so però , hi ha una part molt important d'aquesta ciència, la fisiològica. Amb prou feines es diu una paraula, que el so passa ràpidament  com si fos de poca importància."

Johann Mattheson

16:30 FEDERICO MONTIElectrònica molt personal.

www.discosnoise.com
17:15 COL·LECTIU AUTONOISE

El Col.lectiu Autonoise és un grup rural distret en so, música i imatge, tecnologia i electrónica nascut al camp cap al 2005. Desde l’any 2007 la seva feina s’ha centrat en el circuit-bending i el freestyle hacking més artesanal. Sempre interessats en els aires experimentals de la música electrónica, la luteria cata-trònica ha estat una continuació lógica a les seves propostes. 

Al konvent portaran el seu espectacle Zombie Hammond. Considerat el pitjor Hammond de la història, aquest Hammond Sounder trobat mig mort en un container, esdevé l’estrella.

18:00 VIVA BAZOOKA

Viva Bazooka(Gasteiz)és un duo de rock instrumental (guitarra i bateria). Expressionistes, experimentals i inclassificables, barregen precisió quirúrgica i esperit punk, i la seva sintètica formació és justificada: la clínica exuberància de les seves guitarres i un treball rítmic enèrgic i complex fan que tota la resta sobri. Presenten la seva quarta referència, "BUM! BUM! BRAZIL!" un EP de quatre temes tan críptic com explosiu,propostes. 
 

19:00 VENI CREATOR

Carlos Santos és VENI CREATRO, un projecte audiovisual que neix a Barcelona. Alterna aquest projecte amb en el grup Rekord Your Fucking Name. La música està acompanyada per les seves pròpies imatges. Amb elles construeix els vídeoclips i les atmòsferes dels seus directes.
Oscuritat, sentiment i penitència és el que podem trobar en aquesta proposta. Sintetitzadors i caixes de ritmes treballen els silencis per a transformar-los en †VENI CREATOR†                
        


20:00 AUTOTRANCE  


L'experimentació sonora més enllà dels instruments, el cos i la ment (units per un procés de trance)són estimulats cap a la creació lliure  i introspectiva. La tecnologia ho facilita.
AUTOTRANCE - LPM Rome 2013 - Live Performers meeting from Colectivo 27 Minutos on Vimeo.