dissabte 28


15:00  Inauguració Cel·AV 

Acció performàntica de Coàgul + Copdecap + Eudald Van der Pla per inaugurar un nou espai al konvent, la Cel·AV.  Els misteris de la imatge en moviment hi seran presents.17:00   ANTOINE MILLERET : ROUND.1_konvent.0
Antoine  fou  cultivat  entre  germans  a Manresa (l'ombligo  de Catalunya). Després   d'exiliar-se  al  Marroc  català   va  ser  rentat   a  la  comuna   dels ipseniyo.
Milleret nasquè a Torremolinos (Àfrica del Nord), i va aprendre  les arts de transformació en pallasso (per  passar desapercebut) al seminari menor  de Màlaga.
El  Konvent.0  albergarà   el   seu  primer  collage-combat  audiovisual  en públic, tot i que la seva lluita existeix des de que l'home és home i el català català.
*Amb la col•laboració de: Michel Sancho (poetÀrbitre), KQ (mort) i NiNi-crü (visuals).                
17:30   KOMMANDO MENGELE


Noise sense comtemplacions. Un duet que explora les textures sorgides de màquines filtrades per innumerables efectes, loops intensos i arrítmics i en ple procés de random.

https://soundcloud.com/#krustyhellvis/kommando-mengele-3105201418:15 THE NOISE OF MUTT
"The Noise of Mutt és, en definitiva, el resultat d'una feliç trobada entre tres joveníssims malalts de música (l'edat dels seus components oscil·la entre els 16 i els 21 anys) que xalen castigant el màxim possible les orelles i les convencions del públic."          19:00 TRIGAL


Trigal és el projecte en solitari de Juan A. D'Amico des del 2008. Després d'una dècada tocant en bandes de hardcore i punk (Argentina i Espanya) focalitza en aquesta aventura tota la seva energia en fer música experimental i psicodèlica. Influenciat per sonoritats germanes i japoneses, Trigal ha girat en multitud d'ocasions pels USA, Sudamèrica i Escandinàvia.

  

        
  20:00 SETSFREESetsfree és una formació musical nascuda a partir d’un parell de sessions a l’estudi de gravació. . La improvisació, entesa com a absència de mètode i estratègia, porta als Setsfree a explorar en tot hora àrees sonores trobades a l’atzar. Provinents de diferents àmbits musicals, miren de trobar-se al bell mig del risc. Liba Villavechia i Agustí Martínez, saxos, a Xavier Tort, trompeta, a Eduard Altaba, contrabaix i a Rafael Zaragoza i Ramon Solé, guitarres, al voltant de Quicu Samsó, el primer que va començar a bategar en aquest projecte.