dilluns 30

12:00 TXEMA RICO & CO.


Sinestèsia entre música i pintura a través dels camins de la free music. Improvisacions sonores al voltant de l'obra de Bach. Diferents accions al llarg del dia en diferents espais del konvent.

13:00 A-
Aquest és el projecte de la Marisa Badia i Atzarain. La música Barroca per flauta travessera en la menor ens transporta a una emoció i sentiment concret. Partites per flauta sola en la mateixa tonalitat, casualitat o obligació?  Retòrica musical i la teoria dels afectes es barregen per interpretar aquestes obres amb criteris i instruments històrics. Obres de J.S. Bach, W.F. Bach i G.Ph.Telemann.

"...en la majoria de llibres que parlen de música, es parla només de la part  matemàtica: nombres, compassos, ritmes i accents; en el so però , hi ha una part molt important d'aquesta ciència, la fisiològica. Amb prou feines es diu una paraula, que el so passa ràpidament  com si fos de poca importància."

Johann Mattheson17:00 LEGNER LIBUGSNI + MONTSE GRIFOLL L'espectacle [Ser] rui {2} és una proposta del Legner Libugsni i la  Montse Grifoll a partir del film de Portabella, El silencia abans de Bach. 
Venim del silenci i anem cap al soroll.
... tota acció té el seu acompanyament sonor segons l'estat emocional...
... tot i res sap qui va obrir la caixa on bufa l'aire...
... i el viatge és curt o llarg depenent del xiulet.18:00 PERFOK
Un home puja una escala, esgotat.
Una acció audiovisual de Gerard Vilardaga, Sergi Fargas, Primo Gabbiano i Paloma Sánchez.


18:30 AUTOTRANCE

L'experimentació sonora més enllà dels instruments, el cos i la ment (units per un procés de trance)són estimulats cap a la creació lliure  i introspectiva. La tecnologia ho facilita.